• Novinky

          • Aj malá kvapka dokáže veľké veci #2%
            • Aj malá kvapka dokáže veľké veci #2%

            • 9. 2. 2024
            • Začiatok februára a marca sa spája vo svete OZ s kampaňou na 2%. Na prvý pohľad aj takáto "maličkosť" dokáže napomôcť k zaujímavým projektom alebo aktivitám v našej škole a škôlke. V minulosti sme vďaka týmto maličkostiam od našich podporovateľov dokázali vybaviť priestory na cvičenie v materskej škôlke alebo učebne v škole, na ktoré sme nevedeli získať peniaze z iných zdrojov.

              Opäť na našej stránke nájdete podrobný podpis aj s predvyplneným vyhlásením Vyhlasenie2023.pdf. Postupujte podľa podrobného návodu na našej stránke a isto budete presne vedieť ako postupovať.

              Vopred Vám v mene našuch detí ĎAKUJEME!

            • Prvá polovica za nami!

            • 7. 2. 2024
            • I v tomto školskom roku si naši žiaci z prvého a druhého stupňa prebrali svoje polročné vysvedčenia. Aj keď sa nám zrušili polročné prázdniny, nezúfali sme, práve naopak, dňa 31.1.2024 sme si užili deň plný zábavy a tak, ako už býva u nás zvykom, aj to svoje vysvedčenie si žiaci prvého stupňa objavili netradičným spôsobom. Čakala ich okružná jazda po triedach, kde spoločne získavali kľúče, pomocou ktorých si odomkli zámky a dostali sa k svojim vysvedčeniam. V jednotlivých triedach rozvíjali svoju vytrvalosť, kreativitu, logické myslenie, ale i aktívne počúvanie a spoluprácu. V neposlednom rade, sme sa venovali na prvom i druhom stupni zhodnoteniu prvého polroka a vyjadreniu vďačnosti zaň. Každou splnenou úlohou, boli znásobené nie len poznatky, ale i radosť z príjemne stráveného času so spolužiakmi.

              Všetkým žiakom k ich vysvedčeniu srdečne GRATULUJEME a prajeme im obrovskú dávku nadšenia a energie aj v druhom polroku! Aby ich dni boli plné radosti a zážitkov ako doteraz!

              Krátke videjko z polroka nájdete na našej FB stránke.

            • Keď je dielo požehnané, niet sa čoho báť!

            • 7. 2. 2024
            • Potvrdilo sa nám to aj tentokrát. V poradí už 4. ročník školského plesu sa vydaril na jednotku. Kto si rezervoval sobotu 27.01.2024 na túto akciu, určite neoľutoval. Vynikajúce jedlo, do taktu hrajúca kapela, vtipný moderátor, príjemná a vyzdobená sála, vynikajúce tortičky, chutné vínko, slané pochutiny a bohatá tombola. Ďakujeme aj našim žiačkam Emmke Krasulovej a Viki Tothovej, ktoré prispeli svojimi talentmi do programu plesového večera. Ďakujeme Kvety Michaela za krásnu výzdobu, moderátorovi Lukášovi Števíkovi za sprevádzanie večerom a za zachytené momenty Tatiane Žiškovej z Halfpoint za sponzorské fotenie počas plesu.

              Ďakujem všetkým, ktorí svojou prácou, materiálnou pomocou a ochotou venovať kúsok svojho času prispeli k tomu, že ples sa naozaj vydaril a aj sponzorom, ktorí do tomboly venovali hodnotné ceny: 
              Klenotníctvo CASIS - Krasuloví,
              Doc. PaedDr. Jozef Božik, PhD., primátor mesta Partizánske
              Stravovanie u Hvojníka
              Klenotníctvo Karát- Sylvia Krasulová
              Pán Poštok
              Moger s.r.o.- Peter Gergel
              Čerstvé osúchy Partizánske
              Moneta Walk
              Henrieta Jonek
              Kadernícky salón Matrix Monika Pinďurová
              Partizánske Building Components - SK, s.r.o.
              Kozmetický salón Relax Hanka Hlaváčová
              Kvety Dvonč
              Herec Roman Poláčik
              JUDr. Mariana Pirťanová
              Giga reklamná agentúra
              Centrum dverí
              Fitshaker
              Pražiareň Stará Baťovka
              Ľubomír Beňo Kino Partizánske
              Bývanie Horňák
              Coffee Veronia
              Koinonia Sklené
              Unisport Partizánske
              a Bohu známi dobrodinci :)

              Tak čo, pridáte sa aj Vy o rok?
              OZ Batania

            • Spomienky zo svahu

            • 6. 2. 2024
            • Žiaci siedmeho a ôsmeho ročníka mali príležitosť objaviť radosť z lyžovania a snoubordovania a zdokonaliť svoje schopnosti na svahu počas lyžiarskeho a snoubordistického kurzu. Keď iné deti preberali v školách vysvedčenia, naši žiaci trávili tento čas v obci Terchová, v blízkosti ktorej sa nachádza obľúbené lyžiarske stredisko SKI Vrátna.

              Slnkom zaliate výhľady prvých dní prispeli k skvelej atmosfére a nálade medzi žiakmi. S každým prejdeným dňom sa zlepšovali ich lyžiarske schopnosti a sebavedomie. Hoci sa počasie neskôr zhoršilo a dokonca nám spŕchlo, neubralo žiakom v odhodlaní jazdiť.Počas týždňa sme mali mnoho dôvodov na radosť. Z prvých zjazdených kilometrov našich začiatočníkov, či zo stále vylepšovanej techniky pokročilejších. Radi spomíname aj na netradičné oslávenie polročného vysvedčenia - na svahu, s horúcou čokoládu, či na chvíle večernej pohody pri kvíze a spoločenských hrách. Dokonca nás navštívil aj člen Horskej záchrannej služby, ktorého rozprávanie o svojej práci, sme počúvali so zatajeným dychom.

              Okrem toho, že žiaci na kurze môžu privoňať k zmysluplnému a zábavnému koníčku, lyžovanie posilňuje ich fyzickú kondíciu a vyvíja koordináciu a rovnováhu. Navyše, spoločné lyžovanie a trávenie času v prírode posilňuje aj vzťahy medzi spolužiakmi a podporuje tímovú spoluprácu. Uvedomujúc si všetky tieto výhody a spomínajúc na vzácne momenty minulého týždňa, sa už tešíme na ďalší ročník!