• Novinky

            • Hlasovanie za Hudobnú harmóniu v TSK

            • 16. 5. 2024
            • Milí naši priaznivci a rodičia,

              prosíme Vás o hlasovanie za náš projekt, ktorý sme podali na TSK (Trenčiansky samosprávny kraj), chceli by sme za získané prostriedky do školy zakúpiť nové klávesy, gitaru a combo.

              Postup hlasovania:

              1. kliknúť na link https://pakr.hlasobcanov.sk/all-projects
              2. vybrať náš projekt s názvom Hudobná harmónia
              3. vyplniť formulár + zadať telefóne číslo
              4. SMSkou príde overovací kód a ten naťukať do formulára a zahlasovať

              Týmto spôsobom je možné poslať len jeden hlas z jedného tel. čísla

              Vďaka za vašu ochotu a čas.

            • Jarný deň lesnej pedagogiky

            • 13. 5. 2024
            • Slnečné jarné počasie nám bolo dopriate na dni lesnej pedagogiky v kaštieli Antonstál. V piatok 10.05.2024 sa žiaci 4.A a 4.B stretli už po druhýkrát v prekrásnom prostredí neďaleko Nemšovej. Lesníci mali pre deti prichystané rôzne stanovištia, kde si overovali svoje vlastné zručnosti a vedomosti o prírode, no niekde museli pracovať ako jeden tím. Veľkú radosť mali deti z opätovného strieľania z luku, či  chodenie po teréne so zavretými očami. Zisťovali, ako sa cítia zvieratá, keď sa lesom presúvajú v noci. Naučili sa, ktoré huby môžeme v lese zbierať, ktoré sú nejedlé, a ktoré sú pre nás jedovaté, dokonca až smrteľne. Deti zamestnali aj čuchové receptory, keď v spoznávačke určovali rôzne vône i pachy. Po viacerých aktivitách začali pociťovať únavu a tak nám padol vhod chutný obed, ktorý deťom dodal silu ešte na ďalšiu aktivitu a to kŕmenie diviakov.

              V Antonstále sme sa všetci cítili príjemne a preto sme si ani nevšimli, že už je čas ,poberať sa domov. Rozlúčili sme sa, poďakovali za nové vedomosti i veselé zážitky. Prežili sme aktívny, náučný a radostný deň v prírode. Ďakujeme hlavne mestu Partizánske, že tento dotyk s prírodou každoročne plnohodnotne zabezpečuje našim štvrtákom. Na jeseň to čaká našich terajších tretiakov. Majú sa na čo tešiť.

            • Majstrovstvá školskej atletiky

            • 6. 5. 2024
            • Naša škola sa v piatok 03.05.2024 zúčastnila na Majstrovstvách školskej atletiky okresu Partizánske. Družstvo chlapcov v zložení Roman Hudec, Michal Tvrdík, Matúš Šiška, Matej Grenčík, Filip Foltán, Juraj Kopčan obsadilo konečné 8. miesto. Z individuálnych disciplín zaujal Michal Tvrdík - 4. miesto skok do výšky a skok do diaľkyRoman Hudec 5. miesto vrh guľou

              Družstvo dievčat v zložení Kristína Kluchová, Arwen Rondošová, Nela Škultétyová, Simona Morávková, Natália Michníkova, Kamila Pufflerová obsadilo krásne 2. miesto. V disciplíne štafeta družstiev 4x60m boli dievčatá najrýchlejšie a ukoristili 1.miesto.

              Úspechy jednodlivých dievčat: Nela Škultétyová šprint 60m 1. miesto, Simona Morávková vortex 4.miesto, Kamila Pufflerová vrh guľou 3.miesto a Kristína Kluchová skok do diaľky 6.miesto.

              Zúčastneným gratulujeme ku krásnej reprezentácii našej školy a oslavy športu.