• Novinky

            • Dve športové udalosti

            • 16. 2. 2024
            • Dňa 19.1.2024 sa naša škola zúčastnila turnaja vo vybíjanej dievčat, kde sa prebojovala medzi najlepšie štyri družstvá z celého okresu - ZŠ Malinovského, ZŠ Veľká Okružná, CZŠ s MŠ Jána Krstiteľa a ZŠ Bošany. Z troch zápasov sa dievčatám podarilo vyhrať jeden a zaslúžene skončili na treťom mieste. Všetkým dievčatám blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy. 
              Naše družstvo: Kačenka Šesták, Regina Tvrdíková, Izabela Pufflerová, Paulína Dvorská, Kamila Pufflerová, Júlia Kotríková, Hanka Kuricová, Tamara Frimmelová, Tamara Paldaufová, Simona Morávková a Nela Škultétyová.

              Druhá udalosť sa konala v dňoch 7. a 8. februára našej škole a to po prvý krát! Turnaj vo volejbale základných škôl okresu Partizánske sme hostili takto premiérovo. V stredu 7.2 bolo na programe kolo chlapcov a štvrtok kolo dievčat. Naša škola využila výhodu domáceho prostredia a žiaci z ostatných tried, vyvtvorili krásnu športovú atmosféru a podporu svojim spolužiakom, ktorí statočne reprezentovali našu školu. Naozaj sa bolo načo pozerať a obe naše družstvá skončli na peknom druhom mieste. Všetkým zúčastneným gratulujeme a ďakujeme za peknú reprezentáciu školy.
              Naše družstvo chlapci: Peter Petrík, Matúš Šiška, Matej Grenčík, Damián Hanus,  Tomáš Berešík, Matúš Falát, Filip Foltán a Filip Klucha
              Naše družstvo dievčatá: Katarína Šesták, Regina Tvrdíková, Paulína Dvorská, Kamila Pufflerová, Júlia Kotríková, Nela Škultétyová, Simona Morávková, Natália Michníková a Hanna Baziuk.

            • Valentínska pošta v našej škole

            • 15. 2. 2024
            • Viete, že počas sviatku sv. Valentína si ľudia medzi sebou vymenia druhé najväčšie množstvo prianí? Prvenstvo si stále držia iba Vianoce. 

              Aj v našej škole sme si počas tohto dňa spomínali na ľudí, ktorí sú pre nás dôležití, ktorých máme radi, sú pre nás darom za svoju jedinečnosť. Písali a posielali sme prostredníctvom valentínskej školskej pošty priania, vymieňali úsmevy, objatia, vyjadrovali vďaku či povzbudenia.

              Ďakujeme druhostupniarom za roztriedenie množstva krásnych prianí a ďakujeme dievčatám za vytvorenie valentínskych srdiečkových lístkov na technike. Radosť v očiach detí pri rozdávaní zásielok bola na nezaplatenie.

            • English Language Competition (ELC) opäť úspešne

            • 14. 2. 2024
            • Nový úspech našej školy! Cez tri kolá súťaže v mesiacoch október, november a december 2023 sa prebojovali do najvyšších priečok až 4 naši žiaci, z čoho sa veľmi tešíme. Na celomestskej súťaži sme opäť obsadili najvyšší stupienok. Ďakujeme súťažiacim za krásnu reprezentáciu školy a želáme im veľa úspechov a možností využívať svoje talenty v ich nasledujúcich štúdiách.

              Umiestnenie:
              Ella Junásová: 1.miesto
              Emma Krasulová: 2.miesto
              Valér Kotrík: 4.miesto
              Ema Juríčková: 7.miesto

              Gratulujeme!

            • Prvé korčuliarske kroky našich prváčikov

            • 13. 2. 2024
            • Posledný školský decembrový týždeň naši prváčikovia na zimnom štadióne otvorili korčuliarskú sezónu. Všetci sme si nabalili otepľovačky, korčule a hlavne odvahu posunúť svoje pohybové schopnosti. V šatni sme sa vždy veru zapotili pokiaľ sme na seba navliekli korčule, kolenačky a prilby. Napriek tomu, že niektorí z nás stáli na korčuliach po prvý krát, vôbec sme sa nebáli. Každý deň nás privítali trpezliví tréneri. S nadšením sme sa zlepšovali a trénovali krôčik po krôčiku, až sme sa ku koncu týždňa mohli zúčastniť olympiády a rôznych súťaží. Za úspešné absolvovanie každý korculiar získal vodičský preukaz na ľad a diplom. Natoľko nás to motivovalo, že sa už teraz tešíme na ďalšie korčuliarské skúsenosti. Odkazujeme, že naši druháci a tretiaci sa majú na čo v blízkej dobe tešiť :)

              A v neposlednom rade ďakujeme všetkým rodičom, ktorí si našli čas a prišli nám pomôcť do šatne alebo nás podporili na ľadovej ploche!